Εαυτέ μου,

μη με εμποδίζεις να ζω!    

     

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

Και να θυμάσαι… «Από την Κορυφή που η Αετίσια σου ταπείνωση ονομάσει μικρή, θα έχεις την καθαρότερη Θέα που είχες ποτέ». 

  • Οι πνευματικοί θησαυροί ενεργοποιούνται σε καρδιά και λογική, με τη θεία επικοινωνία. Τότε, τα χαρίσματα λαμπυρίζουν σαν αστέρια.
  • Επειδή όμως κάθε εξέλιξη έλκεται από τη συμπεριφορά και το είδος της σκέψης που συνοδεύει την επιθυμία, η αλλαγή συμβαίνει πρώτα ενεργειακά. Εκεί ακριβώς, οι ανυπόμονοι, πεπεισμένοι ότι άδικα περιμένουν, τα παρατούν. 

«Μα όταν ο Θεός υπογράφει, δεν παίρνει πίσω την υπογραφή Του, δεν αναιρεί τον Λόγο Του», όπως πάντα τόνιζε ο Πνευματικός μου Πατέρας Στέφανος.

  • Κανένα όμορφο μέλλον δεν φτιάχνεται προσπερνώντας το παρόν και τον χρόνο του. Κάθε «τώρα» είναι η ευκαιρία. 
  • Μην αναβάλλεις για ένα άγνωστο αύριο, την τόλμη σου να επιβληθείς σήμερα σε ό,τι σε εμποδίζει να ζεις. Από τα μεγαλύτερα εμπόδια, η εμμονή στην αμφιβολία. «Κι αν έτσι; Κι αν αλλιώς; Κι αν δεν γίνει;» Καταλήγοντας στο “ξέρω πως δε θα γίνει”.

Η αετίσια Κορφή, είναι το πρώτο σου σκαλί. Κανείς δεν πατάει κει πάνω με κλεισμένα και τεμπέλικα φτερά.

  • Σε τόσο δύσκολες εποχές, ένας λόγος παραπάνω, ν’ αφήσεις τον εαυτό σου ν’ ακολουθήσει τη ζωή που θα μπορούσες να φανταστείς σε εύκολες εποχές! Στοχάσου πάνω σε αυτό. 
Share This

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!