Φόρεσε το συμπαντικό Νυφικό

 

 

Είναι σπουδαίο να είσαι χαρούμενη, να ξεσηκώνεις κάθε σου κύτταρο στον χορό της χαράς. Μην αφήνεις κανένα απ’ τα κύτταρά σου να χαζεύει στη μιζέρια του, περιμένοντας. Φτιάξε εσύ τη χαρά σου. Κανείς δεν θα σου τη δώσει αν πρώτα δεν τη δώσεις εσύ στον Εαυτό σου.

Κάθε που ξημερώνει καινούρια μέρα, άνοιξε τα μάτια και δες… Ένα πανέμορφο νυφικό μπροστά σου, στο ατελείωτο σύμπαν του Θεού, που με τη Χάρη Του, είναι δικό σου, φτάνει να το δεχτείς. Νοερά, φόρεσέ το, με την απεραντοσύνη της χαράς σε κάθε σου κίνηση και…, προσεκτικά, αφού αγγίζεις το άυλο θαύμα σου! Διόρθωσέ το επάνω σου, με λεπτομέρεια, σαν όντως να φοράς ένα αληθινό νυφικό, έτοιμη να ευλογηθεί η ευτυχία σου. Κοιτάξου τώρα στον νοερό σου καθρέπτη. Λάμπεις από την εξαίσια αύρα της χαράς. Ναι, δες τον εαυτό σου απέναντί σου, ή σε έναν καθρέπτη. Φαντάσου την ίδια σου την πραγματικότητα. γιατί, στο χέρι σου είναι, όντως έτσι να είναι.

Κι αν, στη διάρκεια της ημέρας, ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με κόκκινο χαλί και μαδήσουν οι άκρες του νυφικού σου στις δοκιμασίες, μην απογοητευτείς. Η καρδιά σου που απορροφά την ιερότητα της ενέργειας, σε ανυψώνει στη Σύνδεσή σου με το Θεό, κι επαναφέρει τη χαρά. Φτάνει να μην ξεχάσεις, πως φοράς το συμπαντικό νυφικό και πως κατά βάθος τίποτα δεν μαδάει σε αυτό.

Έφη Πασχάλη

Share This

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!