Η δράση στον εσώτερο κόσμο

 

 

Φτιάξε έναν υπέροχο κόσμο χαράς μέσα σου, κι ας ξέρεις ότι δεν είναι ακόμη αποτέλεσμα ενός υλοποιήσιμου γεγονότος, παρά δικό σου, νοερό. Και τι άραγε είναι η υλοποίηση; Η Δημιουργική Σταδιοδρομία υποστηρίζει τη δράση στον εσώτερο κόσμο και τη συγκαταλέγει στα ανώτατα γεγονότα, άκρως καθοριστική σε σώμα και ψυχή, που δεν συγκρίνεται μ’ οποιαδήποτε άλλη δράση στον γήινο κόσμο. Δεν είναι λοιπόν «γεγονός» μόνο η επιτυχία στην εργασία, μια καλή γνωριμία ή η ευτυχία στη σχέση σου, πόσο μάλιστα αν δεν τα έχεις όλα αυτά.

Θα περιμένεις να τ’ αποκτήσει για να χαρείς; Όχι.

Νιώσε χαρά για την ίδια τη ζωή! Πες… «Είμαι χαρούμενη γιατί ο Θεός επέλεξε να γεννηθώ! Δεν είμαι ασήμαντη και ανούσια αφού φτιάχτηκα απ’ τα ίδια Του τα χέρια! Τη συντήρησή μου όμως, την ανέθεσε σε εμένα. Μου έδωσε ελεύθερη βούληση, κι εκεί τα χαλάω. Παρασύρομαι και δε την περνάω απ’ τα ιερά φίλτρα Του ώστε να ξέρω ότι δεν θα με διαψεύσει η επιλογή μου».

Όταν καταλάβεις ότι πλήθος ανθρώπων σκοντάφτουν σε αυτό ακριβώς το σημείο και το ίδιο συμβαίνει και σε εσένα, ζητάς τη βοήθειά Του.

Η δράση στον εσώτερο κόσμο συμμαζεύει την ελεύθερη βούληση που για όλα λέει πως η ζωή φταίει, και πολύ απλά, την κάνει πιο υπεύθυνη.  

Έφη Πασχάλη

Share This

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!