Ευωδία Αναγέννησης

 

Μάθε να φτιάχνεις τη δύναμη σου, ακριβώς όταν νιώθεις πως δεν μπορείς. Εκεί πρέπει να σταθείς. Σε αυτή την κατάσταση θα γίνεις πραγματικά δυνατός. Ψυχικά δυνατός», (απόσπασμα από το παραμύθι Βασιλιάς Άγγελος του ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ ΜΗ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΩ).

Πρόσεχε τον αρνητικό νου που μαζεύει ό,τι βρει κι ό,τι δε βρει και τα φέρνει όλα μπροστά σου. Γίνονται εμμονές που μετονομάζουν αύριο το παρελθόν σε «χαμένη ζωή». Η άρνηση του νου καίγεται μόνο στη Σύνδεση, καθώς επέρχεται η θεία φώτιση. Πόσο λαμπερά τα μάτια σου τότε! Σε παράδεισους οδηγεί το θείο Φως.

Όποια κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις, ό,τι κι αν πέρασες, στράγγισε όλα όσα έζησες, κράτησε τα διδάγματα των εμπειριών και στόχευσε στη νέα σου εξέλιξη. Σε μεθά η ελπίδα, όταν σε λούζει στο απόσταγμα της Αναγέννησης. Η  ευωδία της, δυναμισμό γεμίζει τους πνεύμονες. Φεύγει ο κόμπος απ’ το λαιμό. Ξεπετρώνει το στομάχι απ’ το άγχος που κολλάει σα στρείδι, κι εκτοξεύονται οι φόβοι σου στο κενό τους πριν υλοποιηθούν.

Έχεις μετά να αντιμετωπίσεις δύο διαστάσεις μαζί, όχι μία: τη γήινη που πάντα αντιμετώπιζες και την πνευματικά ενεργειακή, που μόλις γνώρισες ότι είσαι. 

Έφη Πασχάλη

Share This

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!