Τα πνευματικά σου Σμαράγδια

 

 

Αναλαμπές ευτυχίας, σπίθες που δεν τις περιμένεις, ενθουσιασμός, μια επίσης ξαφνική βαθιά ανακούφιση, ένα αλάφρωμα της καρδιάς, ενεργοποιούν μέσα σου τη χαρά. Κείνη τη στιγμή πες, «θα μείνω εδώ, σε αυτή την κατάσταση». Πάρε τη στάλα και κάνε τη ωκεανό. Μην ξεχαστείς ό,τι κι αν επιχειρήσει να σ’ αποσπάσει και να κόψει τη χαρά σου στα δυο. Κανείς δε μπορεί να το κάνει αν δε το επιτρέψεις εσύ.

Η Δημιουργική Σταδιοδρομία δίνει βαρύτητα στην ιερή Σύνδεση με το Θεό, ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές. Ευχαρίστησέ Τον και ζήτησέ Του να συνεχίσεις να είσαι χαρούμενη. Δε φαντάζεσαι τι θα συμβεί…

Όσο Του το ζητάς, τόσο πιο πολύ το πιστεύεις, το πάθος μεγαλώνει, η ανάσα γίνεται μυστήρια, αναπνέεις κι η θεία ενέργεια που έρχεται από ψηλά φέρνει μαζί της πολλά σμαράγδια πνευματικά, πέφτοντας γύρω σου όπως οι νιφάδες χιονιού.

Ο πνευματικός πλούτος υπερισχύει του υλικού, αφού είναι άυλος και αμύθητος, κατευθείαν απ’ τα χέρια του Θεού, δώρο που δεν υπάρχει στη γήινη αγορά, με όση δύναμη κοινωνική ή οικονομική κι αν διαθέτει κανείς. Και το σημαντικότερο, καθοριστικός παράγοντας στην αιωνιότητα της ψυχής.

Μάζευε λοιπόν. Γέμιζε την καρδιά σου με αυτά τα σμαράγδια. Γέμιζε όλη σου τη ζωή. Είναι Επιτρεπτά και πλούτος που δεν γνωρίζει από πτώχευση, αν εσύ δεν υπογράψεις.

Έφη Πασχάλη

 

Share This

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!