Πόσα και πόσα λάθη σε ένα τέλειο σύμπαν, από ανθρώπους που ζούνε για τα τα πάθη του εγώ τους… Χρειάζεται πλέον σοβαρή απόφαση και στροφή αλλαγής 180 μοιρών για να σώσουμε ό,τι απέμεινε. Έχουμε ανάγκη από Αετούς, ανθρώπους δηλαδή που κατακτούν τα πνευματικά ύψη κι όχι θανάσιμους. Όχι άλλους θανάσιμους.

Όταν νιώσεις παιδί Θεού και ιερό Του δημιούργημα, αρχίζεις και βλέπεις αλλιώς τον εαυτό σου, δε τον χρησιμοποιείς μήτε τον ονομάζεις κυρίαρχο, αλλά τον σέβεσαι και τον αγαπάς όπως ένα δώρο, γιατί δώρο Θεού είσαι. Ταπεινός και δυναμικός, έχεις πλούσια θεϊκή βοήθεια απ’ τον Μεγάλο Πατέρα, ακόμη κι όταν πονάς. Δοκιμασίες είναι.

Δύναμη ψυχική θες εαυτέ μου, κι όχι θανάτους από ανθρώπους που βουλιάζουν τα δύο τους πρόσωπα στην προδοσία και ματώνουν την αγάπη που τους δείχνεις. Η ψυχική δύναμη, από τις ωραιότερες και πιο μυστήριες ενέργειες στην ιερή Σύνδεση, σε πλημμυρίζει με αντοχή, ζωντανεύει τη λάμψη σου, σε κάνει καινούργιο και έτοιμο να μπεις στη δράση της δυναμικής ζωής με όποιον τρόπο αρμόζει σε εσένα. 

Μην ξοδεύεις ζωή μου και δεν αδειάζεις την ενέργειά σου σε συμπεριφορές που δεν σε υπολογίζουν. Άσε το Θεό να κάμει κρίση. Κλείσε τα μάτια σου ζωή μου, μη με βλέπεις την ώρα που ο Θεός με μαζεύει απ’ τους δρόμους που με πέταξαν τα ύπουλα σώματα που αγάπησα κι εμπιστεύτηκα. Κλείσε τα μάτια σου ζωή μου κι εμπιστεύσου το Φως.

Η ελευθερία στα όρια του σεβασμού, η πιο δυναμική ελευθερία, υποστηρίζεται στα απεριόριστα όρια του Νόμου. Ζεις άραγε ελεύθερα ή εγκλωβίζεσαι σε συνθήκες που σε ορίζουν; Καιρός να ορίζεις εσύ τις συνθήκες. Πάρε ανάσα βαθιά και ξεκίνα. Μη θεωρείς δεδομένη καμιά σου ανάσα. Τυχερός, όποιος φτιάχνει έναν υπέροχο κόσμο στον κόσμο του.

Στο κόσμο σου μείνε εαυτέ μου. Άναβε το κερί της αισιοδοξίας κάθε που χάνεις το χαμόγελο. Πες στο Θεό, σε αυτόν τον κόσμο να ευλογεί τις ελπίδες σου, στον κόσμο της προσευχής. Μείνε σε εγρήγορση και ζήσε την αίσθηση της ανακούφισης με οξυγόνο αμόλυντο.

Η Δημιουργική Σταδιοδρομία ηθικών Αξιών και Αρχών, παράγει άριστα αποτελέσματα και στον Πολιτικό τομέα. Ο χώρος των Αξιών, είναι ένας πολύ ευλογημένος χώρος, στον οποίο συγκεντρώνονται όλες οι ελευθερίες στα όρια του Νόμου. Η λέξη «χώρος» εδώ, σημαίνει Αξιοπρέπεια.

Κινείσαι ανοδικά σε όλα τα επίπεδα, όταν η αξιοπρέπεια κι ο σεβασμός θέτουν τα όρια της ελευθερίας σου στα απεριόριστα όρια του Νόμου. Ο εσώτερος κόσμος σου ηρεμεί και παύεις σιγά σιγά να ανησυχείς για διάφορα, γιατί γνωρίζεσαι με την ψυχή και τις ανάγκες της.

Έχοντας ως Αρχή στη συμπεριφορά σου τις ευλογημένες ελευθερίες, όταν αυτές βγουν προς τα έξω κι εκφραστούν μέσω της επικοινωνία σου με τους άλλους, εκπροσωπούν την ευγένεια του ήθους. Οι ελευθερίες αυτές, δεν εγκλωβίζουν καμία ζωή. Το συμπέρασμα; Ότι τίποτα δεν εξελίσσεται θετικά, έξω από τα όρια του σεβασμού.

Αν ζεις τις ζωές και τα θέλω των ανθρώπων που μόνο το δικό τους συμφέρον κοιτούν, κάνε αναστροφή και γύρνα αμέσως στη ζωή σου. Βρες τη χρυσή τομή σε επικοινωνίες που αξίζουν και ισορρόπησε τις υποχρεώσεις σου σε καταστάσεις που σε πνίγουν.

Οι δύσβατοι δρόμοι, πότε σε κάνουν ακροβάτη και πότε σε προκαλούν να σηκώσεις στους ώμους τον σταυρό σου, μέχρι να βγεις στο Φως. 

 

Share This

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!