Οι Συμπαντικές Προτεραιότητες, θέμα που από τη φύση του διεκδικεί την πρώτη θέση στις άμεσες αποφάσεις και κινήσεις μας και όχι μόνο. Καλούμαστε να ακολουθούμε αυτές τις Προτεραιότητες γιατί δε μπορούμε να τις αποφύγουμε! Πρόκειται για κάποια πράγματα που δεν εξαρτώνται από εμάς, τα δεχόμαστε όμως γιατί μας εγγυώνται Επιτυχία. Στις δοκιμασίες για παράδειγμα που ο Θεός «επιτρέπει», παίζει σημαντικό ρόλο η Διάκριση που θα φέρει τη διαίσθηση και αντίστροφα. Συναντιούνται αυτά τα δύο και γίνονται αλεξίσφαιρο πανωφόρι.

Η υπομονή στις δοκιμασίες, είναι η ασφάλεια μας σε κάθε αρχή, διότι οι κινήσεις μας ελέγχονται και μάλιστα σφαιρικά. Σφαιρικά… Μου θυμίζει τη γη. Και είμαστε ασφαλείς επάνω στη γη; Μπορούμε να γίνουμε όλοι αστροναύτες; Ή αν κάποιος θέλει να χτίσει το σπίτι του στο φεγγάρι, μπορεί να το χτίσει; Αυτό θέλω να πω.

Σύμφωνα με το ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ ΜΗ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣΝΑ ΖΩ και το παραμύθι μας “Βασιλιάς Άγγελος”, ο ήρωας μας κινείται σε ιερές προτεραιότητες για μία σφαιρικά ελεγμένη Αρχή. Άρα, Συμπαντικές Προτεραιότητες. Νόμος. Δεν υπάρχει λοιπόν μυστικό. Είναι όλα τόσο φανερά μέσα στο Σύμπαν, που φωνάζουν “δέστε μας, εδώ είμαστε, μη παιδεύεστε μόνοι σας, δεν μπορείτε”.

 

 

Share This

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!