Τώρα μπορείς να αποφασίζεις

Είναι βέβαιο ότι η ζωή του ανθρώπου αλλάζει. Αλλάζει με δική του προσπάθεια αλλά και με τη βοήθεια αλλονών. Πρώτα όμως με δική του. Η αλλαγή είναι στη φύση της ζωής. Κάθε στιγμή είν’ ολοκαίνουργια ίσως και διαφορετική. Ο Αριστοτέλης που ασχολήθηκε εξονυχιστικά με το χρόνο, ήταν και εξακολουθεί να είναι ο πλέον κατάλληλος να μας μιλήσει γι’ αυτό.

Η Προσφορά είναι φωτιά που ζεσταίνει την καρδιά και φωτίζει το νου να πράττει Αγάπη. Ένα όνειρο αρκεί να γίνει Πραγματικότητα, φτάνει να το αγαπήσεις, να το εμπιστευτείς και να το ακολουθήσεις κλείνοντας τα αυτιά σου στις σειρήνες του αρνητικού νου που σε θέλει άπραγη και παθητική. Κλείσε τα αυτιά σου ειδάλλως θα τρελαθείς.

Οι προσπάθειες ανόδου των Αετών μοιάζουν με αφανή γεγονότα, μιας και ζουν αυτές τις προσπάθειες (γι’ αυτό τις λέω γεγονότα), κι ας μην έχουν δει ακόμη το φως της γήινης πραγμάτωσης. Μέσω της εγρήγορσης, όσο διψάνε για τη νέα τους πραγματικότητα, επικυρώνονται κι εμπράκτως οι δυνατότητές τους.

Η Δημιουργική Σταδιοδρομία είναι Τρόπος Ζωής σε ετοιμότητα για εσένα.

Κάνε την Αρχή. Σκύψε μέσα σου και δες ποια θλίψη χλομιάζει το πρόσωπό σου. Τι είδους θλίψη ειν’ αυτή που βγαίνει ανώτερη από εσένα και σε νικάει; Μη χάνεις χρόνο. Μπες στη ροή της εγρήγορσης.

Τώρα, μπορείς να αποφασίζεις δίχως λόγια που μπλέκονται σε ένα σωρό συνομιλίες που μετά ξεχνιούνται. Στην ιερή Σύνδεση μόνο κατευθύνεσαι σωστά, κι έρχονται άνθρωποι σταλμένοι κι υπέροχοι κοντά σου.

Δες τα πουλιά που πετούν πάνω απ’ το κεφάλι σου και μπρος απ’ τα μάτια σου πόσο λεύτερα είναι.

Νιώσε καλή μου ελεύθερη κι εσύ. Είσαι αρχόντισσα, παιδί Θεού, παιδί Παντοκράτορα, παιδί του Βασιλέα όλης της γης, όπως όλοι οι άνθρωποι. Μα, πόσο τυχεροί είναι κείνοι που το αποδέχονται…

Τα φώτα άναψαν στην αυλαία της καρδιάς. Τώρα, συ κι ο Θεός, δίχως κανείς να ακούει και να βλέπει, ξεκινάτε να βάλετε μια τάξη σ’ αυτό που λέγεται τόλμη, καθαρότητα σκέψης, κι απόφαση επιτέλους να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου γλυκά και να τη ζήσεις.

Έφη Πασχάλη   

Share This

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!