ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ, ΜΗ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΩ

12 Κεφάλαια

205 Σελίδες – 1η Έκδοση 1/2016

«Βασιλιάς Άγγελος» με υπότιτλο ‘’Ο αδερφός μου’’, είναι το λογοτεχνικό Παραμύθι που κάνει δυναμικά την είσοδό του στο α’ μέρος του βιβλίου ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ ΜΗ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΩ. Κι ενώ οι ήρωές του χτίζουν τη νέα τους πραγματικότητα στα συντρίμμια, κατά πόσο η οποιαδήποτε δική μας προβληματική πραγματικότητα μπορεί να αλλάξει, όταν Αετοί και Θανάσιμοι, δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι, βρίσκονται σε μόνιμη αντιπαλότητα πάνω σε μια γη που ματώνει; 

Η Προσωπική και Κοινωνική Ανάπτυξη της Δημιουργικής Σταδιοδρομίας του ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ ΜΗ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΩ, υποστηρίζει την Πνευματική Αφύπνιση στα φίλτρα της ιερής Σύνδεσης με το Θεό. Βάσει αυτών, στο β’ μέρος του βιβλίου,  δυναμικές ορολογίες ξεδιπλώνουν τα μυστικά τους, οδηγώντας τον αναγνώστη στη Νέα του Αρχή.

Αναλαμβάνοντας ο άνθρωπος τις ευθύνες του, έχει όλο το δικαίωμα μετά να φωνάξει, σε κάθε τραγικό μυαλό που καταστρέφει τη ζωή ενός ολόκληρου πλανήτη, ”Μη με εμποδίζεις να ζω!!!”. Ειδάλλως, θα αεροβατούμε στην ονειροπόληση νομίζοντάς τη για Όραμα, και στην ψευδαίσθηση ενός ανύπαρκτου αγώνα που θα μετονομάζουμε πάντα, «αδικία και ήττα».

Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΗΣ, άνοιξε τα μάτια Του – ΟΜΟΛΟΓΙΑ

13 Κεφάλαια

84 Σελίδες

Δροσερές σελίδες πνευματικής διεξόδου στα δύσβατα μονοπάτια της ζωής, ιδιαίτερα για τους νέους και την ψυχή που αναζητά τη γαλήνη της. 

«Ο Συγγραφέας ας μην ενοχλεί το έργο του. Την ύπαρξη της αιωνιότητας μόνο εάν αποδεχτεί, μη ζητάει να καταλάβει το θαύμα σε κάθε του διάσταση, γιατί η ισχύς του είναι ασύλληπτη. Βυθισμένος στα λιωμένα χαρτιά της λιγοστής συγγραφικής του παρακαταθήκης, στο χρέος του να μένει, σεβόμενος κάθε Επιτρεπτό τίμημα». 

Η συγκλονιστική εμπειρία της Συγγραφέως, για το μεγάλο θαύμα του Αγίου Νεκταρίου της Αιγίνης, όπου, εις την Αγία Του Λάρνακα, άνοιξε τα μάτια Του, έτσι όπως, σύμφωνα με τη Γερόντισσα του Μοναστηριού, «είχε να εμφανιστεί δέκα χρόνια». Και το ιερό λείψανο του δεξιού Του χεριού επεκτάθηκε έως τον ώμο, ημέρα Ανακομιδής των ιερών Του λειψάνων, Σεπτέμβριο 2015. Καθ’ υπόδειξη του Πνευματικού της, το θαύμα δημοσιεύτηκε 26/2/2016 σΤο Σμαράγδι, το έλαβε όλη η Ελλάδα και κατόπι γράφτηκε το βιβλίο. 

Μοιραστείτε αυτό

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους σας!