#Αυτοβελτίωση

Μανώλης Μηλιαράκης, για το Love News


Ο επιστήμονας, επίτιμος Πρόεδρος της Χριστιανικής Δημοκρατίας & παλαίμαχος καταξιωμένος δημοσιογράφος της Εφημερίδας ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, Μανώλης Μηλιαράκης, κόβει την κόκκινη κορδέλα, στη νέα δύναμη της ποιοτικής Ενημέρωσης, Love News – Νέα Αγάπης.

Love News. Νέα Αγάπης! Μα υπάρχουν τέτοια Νέα; Πού βρίσκονται; Εδώ, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, Εφημερίδες και Περιοδικά, Κανάλια του διαδικτύου και γενικά τα πάμπολλα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης με τον πολυφωνικό μονόλογό τους, εκπέμπουν ένα στερεότυπο Μήνυμα: Άλογη Φύση και Ανθρώπινη Κοινωνία, είναι μια απέραντη Ζούγκλα, στην οποία, «Δίκαιο» θεωρείται και επιβάλλεται η Βούληση και το Δίκαιο του ισχυρού. Η Αγάπη είναι ξεπερασμένη ή και ξεχασμένη ως έννοια και κυρίως ως βίωμα, ως τρόπος και στάση ζωής και ύπαρξης.

Για το Love News, Αγώνας και Αγωνία του είναι να αποτελέσει ένα εναλλακτικό Μέσο, με κύριο στόχο του να καταδείξει, ότι στη σημερινή πνευματική, ηθική και πολιτιστική ερημία, υπάρχουν Οάσεις πλούσιες σε πηγές ανιδιοτελούς, άδολης και κρυστάλλινης Αγάπης. Αγάπης Ανθρώπου προς τον άνθρωπο, τον όποιο άνθρωπο. Αγάπης προς τη Φύση και την όλη Δημιουργία. Και φυσικά, Αγάπη προς τον Δημιουργό και Θεό μας, που είναι ο ίδιος Αγάπη και Οδοδείκτης Ζωής.

Αντί για «νέα» που έχουν αφετηρία και κατάληξη το μίσος, τη βία, τον πόλεμο, το ρατσισμό, την αδικία και την απαξίωση του Ανθρώπινου Προσώπου, το οποίο είναι Εικόνα του Δημιουργού Τριαδικού Θεού, το Love News φιλοδοξεί να ερευνά και να παρουσιάζει Νέα Αγάπης. «Νέα», έμπρακτης στήριξης του Άλλου, του όποιου Άλλου. Να παρουσιάζουμε, μέσα από την ίδια τη ζωή, το πόσο αληθινό και σωτήριο είναι το «Αδελφός υπό αδελφού βοηθούμενος, ως πόλις οχυρά»!

Το Love News, αντί να γκρεμίζει και να αποικοδομεί, θα στοχεύει στην οικοδόμηση πάνω στο στέρεο θεμέλιο της Αγάπης, γιατί έτσι μόνο μπορούμε να προσδοκούμε σε Δημιουργική Σταδιοδρομία Προσωπικής και Συλλογικής ζωής. Γιατί έτσι μόνο μπορούμε να προσδοκούμε και στη δική σας Αγάπη, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του τολμηρού, αλλά ωραίου, εγχειρήματός μας. Γιατί έτσι μόνο η επιτυχία μας θα είναι και δική σας, κι αυτό, αποτελεί Ευχή και Προσευχή μας.

Μανώλης Μηλιαράκης